Розвиток інвестиційного партнерства та капіталотворчої діяльності банків - Сенищ, Павло (Фінансовий простір, 2014)
У статті досліджено тенденції розвитку капіталотворчої діяльності банків та механізм інвестиційного партнерства. Охарактеризовано світовий досвід участі банківських установ у первинному розміщенні акцій (ІРО) інших банків чи компаній. Запропоновано шляхи активізації капіталотворчої діяльності банків