Денежно-кредитная политика в условиях растущего масштаба инфляционных процес сов - Расулов, Зокир; Ибрагимов, Шавкат; Дусанов, Адхам (Фінансовий простір, 2014)
В даній статті висвітлюються питання переходу до цільових показників по інфляції для відповідності основній меті Центрального Банку – зниження інфляції , що передбачає побудову прогнозів основних параметрів грошово-кредитної політики, розробку моделі трансмісійного механізму грошово-кредитної політики, яка дозволить підвищити точність прогнозів щодо інфляції, оцінити вплив заходів, що вживаються в області грошово-кредитної політики на інфляцію, дається характеристика моделі трансмісійного механізму