Майнове страхування: особливості, значимість та перспективи розвитку - Марценюк-Розарьонова, Олена (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто і проаналізовано динаміку основних показників діяльності страхових компаній в галузі майнового страхування. Виявлено чинники впливу на структурні зміни в майновому страхуванні. Визначено основні тенденції та напрямки оптимізації майнового страхування в Україні.