Роль высших учебных заведений в подготовке молодых специалистов - Коваленко, Снежана; Крицкая, Анна (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються процеси, що відбуваються у вищій школі на сучасному етапі. Аналізується науково-методичне забезпечення системи білоруської університетської освіти. Акцентується увага на проблемі формування інноваційного середовища в вузах.