QR-кодування та альтернативні технології - Засадна, Христина (Фінансовий простір, 2014)
У роботі описано ви-користання QR-кодування в Україні. QR-коди є простим, зручним та інтерактивним способом розповсюдження і отримання інформації. Перевагами цього коду є великий об’єм інформації, яку можна закодувати та швидкий доступ до неї за домогою сканування і розпізнавання камерами сучасних мобільних пристроїв. Технологія QR-кодування найчастіше використовується в рекламі, торгівлі, логістиці, туризмі, банківській сфері. Є також альтернативні технології отримання інформації.