Напрями формування якісної інформаційної бази щодо фінансових результатів діяльності аграрних підприємств - Дубініна, Марина; Вишенська, Любов (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто суть, значення та проблеми формування якісної інформаційної бази фінансових результатів діяльності аграрних підприємств