К вопросу о причинах и последствиях кризиса ликвидности - Дубенецкий, Николай; Калиновская, Ирина (Фінансовий простір, 2014)
У статті аналізується взаємозв’язок між кризою ліквідності і економічною кризою. Автори вважають, що криза ліквідності є причиною економічної кризи. На думку авторів, симптомом кризи ліквідності є надмірне зростання капіталізації фондового ринку.