Сучасний стан банківського ритейлу в Україні - Демченко, Андрій (Фінансовий простір, 2014)
У статті здійснено аналіз сучасного стану банківського ритейлу, виявлено тенденції та напрями його розвитку. Вивчено вплив потреби населення у фінансових послугах та змін ринкових умов на формування продуктового ряду банківського ритейлу.