Побудова узагальненої моделі загроз для систем інтернет-банкінгу - Войтко, Марина (Фінансовий простір, 2014)
Статтю присвячено дослідженню узагальненої моделі загроз для систем Інтернет-банкінгу, що основана на взаємозв’язку операційних ризиків та ризиків інформаційної безпеки