Аксіологічна складова довіри до банківських вкладів - Вантух, Тетяна (Фінансовий простір, 2014)
У статті ставиться проблема врахування аксіологічної складової довіри при описі економічних відносин між клієнтами і комерційними банками. Досліджується структура довіри та питання формування ціннісних орієнтирів фінансової поведінки населення, як складової формування довіри до банківських вкладів