Развитие перестрахования в условиях глобализации мировой экономики - Лезговко, Александра (Фінансовий простір, 2014)
У розрізі цієї статті розглянуто сутність і значення перестрахування в сучасних умовах глобалізації світової економіки, а також проведено аналіз розвитку світового страхового ринку, представлено основні особливості розвитку та регулювання ринку перестрахування в розвинених країнах та виявлено проблеми розвитку ринку перестрахування в країнах, що розвиваються