Значення соціального партнерства у стимулюванні інвестицій у людський капітал системи Укоопспілки - Гвоздик, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто значення соціального партнерства в стимулюванні інвестицій у людський капітал в системі споживчої кооперації; виявлено ролі соціальних партнерів для підвищення ефективності інвестицій у людський капітал.