Наукові підходи до визначення ролі цін активів у забезпеченні цінової та фінансової стабільності - Огієнко, Валерій; Луняков, Олег (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто альтернативні погляди на врахування цін активів при формулюванні цілей грошово-кредитної політики центральним банком для досягнення цінової та фінансової стабільності. Обґрунтовано доцільність змін стратегії грошово-кредитної політики в залежності від циклу розвитку фінансового сектору економіки.