Фінансування будівельних компаній в умовах кризи - Литвиненко, Олена (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто проблеми фінансування будівельних компаній в умовах кризи. Визначено шляхи щодо антикризових заходів будівельних компаній.