Оптимизация параметров перестраховочной защиты как компромисс доходности и устойчивости системы страхования - Лезговко, Александра (Фінансовий простір, 2014)
В умовах наявних проблем розвитку ринку перестрахування в країнах, що розвиваються в розрізі даної статті запропоновані рекомендації в галузі розвитку андеррайтингу і наведено модель оптимізації параметрів перестрахувального захисту як компромісу прибутковості і стійкості системи страхування.