Метод сценариев как способ управления инновационным потенциалом предприятия - Давыденко, Леонид; Банникова, Зинаида (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто напрямки економічної інтерпретації результатів оцінки інноваційного потенціалу підприємства методом сценаріїв, що включають визначення рівня формування інноваційного потенціалу підприємства, уточнення тенденцій у цій сфері і вибір оптимальної інноваційної стратегії.