Управлінський облік, як основа ефективної системи управління банком - Бартош, Ольга (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто роль управлінського обліку в системі управління банком. Виділено організаційні основи побудови управлінського обліку та його функції. Визначено основні цілі обліку за об’єктами управління та кількісні показники, що використано для аналізу та оцінки.