Структурні диспропорції внутрішнього ринку україни: напрями їх вирішення - Попадинець, Назарій (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено проблеми розвитку внутрішнього ринку України. Проаналізовано роботу основних секторів економіки та їх вплив на елімінацію структурних диспропорцій на внутрішньому ринку. Охарактеризовано зовнішньоекономічні чинники впливу на внутрішній ринок України. Запропоновано основні заходи щодо реалізації політики мінімізації структурних диспропорцій на внутрішньому ринку України.