Дослідження впливу інструментів нейромаркетингу на поведінку споживачів - Босак, Оксана (Фінансовий простір, 2013)
Охарактеризовано підходи до сутності нейромаркетингу. Окреслено основні принципи нейромаркетингу та його базові різновиди, їх зміст i визначено перспективи використання в умовах вітчизняного ринку.