Інвестування в людський капітал як базис фінансової стійкості - Харченко, Анатолій; Кисіль, Юлія (Фінансовий простір, 2011)
У статті розглядаються особливості інвестування в людський капітал та зазначаються причини, що перешкоджають активізації цим процесам