Оценка устойчивости функционирования банковской системы Беларуси - Марченко, Лариса; Федосенко, Людмила (Фінансовий простір, 2013)
Стаття присвячена аналізу стійкості функціонування банків Республіки Білорусь. Дана рейтингова оцінка ефективності функціонування банків на основі даних показників.