Фактори формування інвестиційного клімату в Україні - Третяк, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено фактори, що формують інвестиційний клімат держави. Здійснено аналіз інвестиційного клімату держави. Визначено фактори негативного та сприятливого впливу на інвестиційний клімат.