Дефініція та особливості класифікації катастрофічних ризиків у теорії страхування - Клапків, Юрій (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено сутність катастрофічних ризиків із позиції теорії страхування, систематизовано їх особливості класифікації. Виокремлено специфічні характеристики катастрофічних ризиків, та концептуальні основи їх реалізації.