Теоретико-методичні засади управління інвестиційною діяльністю підприємства - Замятіна, Наталія (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено підходи до розуміння сутності управління інвестиційною діяльністю, на основі чого встановлено основні сутнісні ознаки цього поняття. Описано трирівневу систему управління інвестиційною діяльністю підприємства, що передбачає реалізацію функцій інвестиційного менеджменту на макро-, мезо- та мікрорівнях. Визначено теоретичні засади стратегічного, тактичного та оперативного управління інвестиційною діяльністю.