Стратегічне планування інвестиційної діяльності сільськогосподарських підприємств - Адаменко, Алла (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено питання стратегічного планування інвестиційної діяльності та запропоновано блок-схему розробки інвестиційної стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств.