Система фінансового регулювання доходів домогосподарств у сучасних умовах - Навроцький, Степан; Петлін, Ірина (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено теоретичні та прикладні аспекти фінансового регулювання доходів домогосподарств. Визначено необхідність здійснення фінансового регулювання доходів домогосподарств. Окреслено пріоритетні напрями фінансового регулювання доходів домогосподарств.