Етичні аспекти обліку та аудиту - Руденко, Іван; Лаврова, Олена (Фінансовий простір, 2013)
У статті обґрунтовано соціально-важливі аспекти бухгалтерського обліку та етики аудиторської діяльності. Авторами досліджено й обумовлено актуальність існування соціального обліку. Систему бухгалтерського обліку і аудиту проаналізовано як один із елементів забезпечення соціальної відповідальності сучасного бізнесу