Mortgage Lending In Ukraine: Current State And Prospect - Kharchenko, Anatolii (Фінансовий простір, 2013)
У статті висвітлено аналіз іпотечного кредитування за останні роки банківської діяльності в Україні. Показано активність первинного та вторинного ринків і фактори, що їх стримують. Подано погляд на перспективу розвитку іпотечного кредитування.