Кредитний механізм фінансової підтримки аграрного виробництва України - Гмиря, Вікторія (Фінансовий простір, 2013)
У статті висвітлено наукові основи кредитного механізму фінансової підтримки аграрного виробництва України. Проаналізовано забезпечення залученими фінансовими ресурсами підприємств аграрного сектору України.