Проблеми підготовки фахівців з обліку, аналізу та аудиту - Саюн, Алла; Хотькіна, Ольга (Фінансовий простір, 2013)
Розкрито зміст і значення науково-дослідної компоненти у підготовці бакалаврів та магістрів з обліку, аналізу та аудиту в навчальному процесі, досліджено досвід її впровадження та взаємозв’язок з процесами стандартизації бухгалтерського обліку, звітності, аудиту і освіти.