The Structure Of Financing Innovations In The Polish And Ukrainian Economies - Korzeniowska, Anna (Фінансовий простір, 2013)
У статті представлено порівняльний рівень витрат на інновації в різних європейських країнах, особливо в Польщі та Україні. Проаналізовано структуру інструментів, за допомогою яких відбувається фінансування інновацій. Робиться висновок про те, що менш розвинені, найбідніші країни потребують державних коштів для фінансування їх інноваційного розвитку, в той час як високорозвинені країни, мають більш ефективний фінансовий ринок, відповідно їх підприємства не потребують субсидій або будь-яка іншої допомоги з боку держави.