Інноваційний розвиток соціально-трудового потенціалу регіону: інституціональні основи - Пасєка, Станіслава (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено інституційну складову інноваційного розвитку соціально-трудового потенціалу регіону з формуванням механізму забезпечення такого розвитку в умовах модернізаційних змін економіки. Дано критичний огляд нормативно-правового забезпечення розвитку соціально-трудових потенцій і на основі таких висновків сформульовано рекомендації щодо новітніх стратегічних орієнтирів розвитку Черкаської області.