CVP-aналіз як інструмент управління фінансовими результатами підприємства - Одінцова, Тетяна; Невмиржицька, Олена; Чаус, Ірина (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено один з методів управління прибутком – «CVР-аналіз». Визначено особливості та основні проблеми використання цього методу в практичній діяльності. Запропоновано удосконалений підхід CVРаналізу, а саме використовувати управлінський підхід до розподілу витрат як альтернативу традиційному