Banking Credit Policy As A Special Investigation Object - Rohozhnikova, Nadiia; Ivanova, Iryna (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено сутність та особливість формування і реалізації кредитної політики комерційного банку. Проаналізовано структуру та динаміку кредитів, наданих банками в кризовий та посткризовий періоди. Виявлено проблеми, що виникли у процесі кредитування та доведено їх вплив на розвиток економіки України.