Тенденції розвитку банківської мережі в Україні - Ніценко, Віталій; Кузьменко, Євгенія (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено сучасний стан та проблеми розвитку банківської мережі в Україні. Окреслено концентрацію банківських установ, зокрема найбільші банківські структури з урахуванням кількості їх філій та відділень.