Интегральный подход к оценке дисбалансов и устойчивости финансового сектора экономики - Луняков, Олег (Фінансовий простір, 2013)
У статті вказано недоліки чинної системи показників фінансової стійкості. Розкрито особливості дисбалансів у фінансовому секторі економіки. Запропоновано використовувати інтегральний показник фінансової стійкості і кредитний агрегат для більш адекватної оцінки схильності фінансового сектору економіки до фінансових стресів.