Визначення фінансового стану підприємства з урахуванням його життєвої стадії - Мартюшева, Лариса; Коренева, Анастасія (Фінансовий простір)
Представлено методичний підхід до визначення фінансового стану підприємства з урахуванням стадії життєвого циклу.