Кредитні спілки України в розрізі актуальних проблем соціально-економічного розвитку України - Михайлюта, Сергій (Фінансовий простір)
Досліджено діяльність групи кредитних спілок (КС) України, керівники яких, скориставшись кризовими явищами в економіці України наприкінці 2008 – початку 2009 рр., перетворили депозитні кошти вкладників у власні активи. Наведено ознаки виокремлення таких КС. Запропоновано варіант розв’язання створених ними проблем.