Модернізація структури банківського капіталу та джерел його фінансування в умовах фінансової глобалізації - Дмитренко, Марія; Свічинський, Микола (Фінансовий простір, 2011)
У статті досліджені сучасні тенденції розвитку світової банківської системи в контексті фінансової глобалізації як більш зрілого порівняно з інтернаціоналізацією рівня міжнародних фінансово-економічних зв’язків та визначені основні підходи до модернізації структури банківського капіталу й джерел його фінансування.