Економічний механізм інвестування в основний капітал сільськогосподарських підприємств - Третяк, Наталя; Богатиренко, Ольга (Фінансовий простір)
Досліджено стан основних засобів сільськогосподарських підприємств. Розглянуто механізм інвестування в основний капітал сільськогосподарських підприємств, окреслено заходи щодо оновлення технічної бази сільськогосподарських підприємств.