Забезпечення банківської стабільності в Україні: антикризовий аспект - Джулай, Віталій (Фінансовий простір)
У статті досліджено теоретичні і прикладні аспекти антикризового управління, а також запропоновано вдосконалення методичних підходів до прогнозування стійкості банківського сектору в умовах фінансової нестабільності.