СУПУТНІ ПОСЛУГИ АУДИТОРСЬКИХ КОМПАНІЙ У СФЕРІ МІЖНАРОДНОГО ОПОДАТКУВАННЯ ТА КОНТРОЛЮ КІК В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - Жиглей, Ірина; Чижевська, Людмила; Мостіпака, Ірина (Фінансовий простір, 2026)
У статті досліджено супутні та аудиторські послуги у сфері експорту та імпорту в умовах євроінтеграції. Проаналізовано міжнародне оподаткування, План BEPS та правила КІК як засоби фіскальної безпеки. Визначено роль трансфертного ціноутворення у забезпеченні податкової прозорості. Доведено, що ці послуги мінімізують ризики фіскальних санкцій та забезпечують стратегічну податкову прозорість бізнесу.