Управління фінансовою безпекою комерційного банку - Дмитров, Сергій (Фінансовий простір)
У статті проаналізовано поняття «фінансової безпеки», виявлено чинники, які негативно впливають на фінансову безпеку комерційного банку, розроблено схему управління фінансовою безпекою, виокремлено групу показників для оцінки фінансової безпеки.