ПОВОЄННА ВІДБУДОВА МІСТ: ДОСВІД БОСНІЇ ТА ГЕРЦЕГОВИНИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Ольга Сич; Ірина Пасінович (Фінансовий простір, 2023)
Окреслено повоєнні виклики відбудови європейських міст  спираючись на досвід відбудови столиці Боснії і Герцеговини Сараєво, проаналізовано обсяги та напрямки фінансової допомоги міжнародних організацій у відбудові, проведено SWOT-аналіз відбудови Сараєво. З метою уникнення помилок у відбудові українських міст запропоновано принципи такої відбудови, що базуватимуться на ревіталізаційному підході.