ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЄВРОПИ - Олена РЕШОТА; Надія БОДНАРУК; Марія КОРМИЛО (Фінансовий простір, 2023)
Розглянуто діяльність антикорупційних органів та шляхи реалізації антикорупційної політики України й країн Європи задля перспектив імплементації кращих антикорупційних практик у вітчизняну систему публічного управління. Здійснено порівняльний аналіз досвіду боротьби із корупцією Естонії, Польщі, Данії з урахуванням показників Індексу сприйняття корупції та запропоновано подальші напрями удосконалення антикорупційної політики України