Інструменти державного та ринкового впливу на валютні операції банків - Наталя Третяк (Фінансовий простір, 2011)
Досліджено вплив держави та ринкового середовища на здійснення валютних операцій банків. Розглянуто дефініцію «банківські валютні операції», окреслено заходи щодо регулювання банківських валютних операцій.