Глобалізація брендів у сучасних умовах - Микола Овчарук; Валентина Мотриченко (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено розвиток брендів на сучасних глобальних ринках. Досліджено рейтинг брендів компаній: світовий, європейський та азіатський. Проаналізовано вартість російських та українських компаній порівняно з вартістю світових брендів, запропоновано заходи щодо подальшого розвитку українських компаній.