Стратегічні завдання та умови підвищення рівня екологічної відповідальності металургійних підприємств - Алла Касич; Викторія Семенюк (Фінансовий простір, 2021)
У статті розкрито поняття «екологічна відповідальність» та критерії, що його характеризують. Проаналізовано сучасний рівень екологічної відповідальності в Україні. Визначено, що перед українськими металургійними підприємствами стоїть необхідність підвищення екологічної соціальної відповідальності з метою запобігання негативному впливу на навколишнє середовище.