Вплив імплементації цифрових технологій на процес управління підприємством - Наталя Третяк; Жанна Бондар (Фінансовий простір, 2021)
У статті вирішується важливе науково-практичне завдання, що полягає в обґрунтуванні теоретичних аспектів щодо удосконалення процесу управління підприємством з використанням цифрових технологій. Розглядаються методи оцінки ефективності використання цифрових технологій та переваги від їх імплементації в діяльність підприємства. В роботі представлені особливості управління підприємством в умовах цифровізації.