Методичні інструменти внутрішнього аудиту кредитної установи - Ганна Чепелюк (Фінансовий простір, 1970)
Статтю присвячено дослідженню теоретичних та методологічних засад внутрішнього аудиту банківських установ, а також визначенню шляхів розвитку й удосконалення.